skip to Main Content
For generelle spørsmål om alor: 909 35 662 ingunn.svendsen@rogaland-asenter.no

Oslo 26.10.2021

Hei, og velkommen til  alor nettverkssamling!

 

Da er det klart for alor nettverkssamling igjen! Nå kan vi etter all sannsynlighet møtes fysisk. Vi har en stor sal som ivaretar de nødvendige Korona restriksjonene som kreves. Vi krysser fingrene og ønsker virkelig å se dere igjen og til å treffe nye deltakere!

Temaet for samlingen: Sober October?

Program finner du her

Meld deg på her

Temaer vi vil berøre er bl.a.:

  • Hva bør vi legges vekt på når vi arrangerer firmafester/julebord?
    Festen er et nytt kurs som Akan lanserer i disse dager. Dere som melder dere på Alor nettverkssamlingen vil få tilgang til dette kurset for egen del. Utgangspunktet er at dere går gjennom dette kurset, så vil vi bruke dette som et utgangspunkt for dilemmadiskusjoner i plenum på samlingen. Dette fordrer at dere melder dere på kurset innen fristen, slik at dere kan få tilsendt lenke til kurset og gjennomført det før vi samles. Dere vil bli kontaktet av oss å få assistanse fra oss mht. fremgangsmåte. Kurset tar i underkant av 30 min og gjennomføre. Da vil vi kunne hente fram resultatene anonymt og presentere dette på samlingen.
  • «Hvit måned» hvor lite skal egentlig til for å få kontroll over rusproblemene v/ Maia Mack, Blå Kors Oslo som vil presentere et nytt prosjekt som de er i gang med
  • Jeg hadde utviklet meg til «gråsonedrikker». En som holder seg innenfor Helsedirektoratets anbefalinger om maks 14 ukentlige enheter (for kvinner), men som allikevel blir for opptatt av alkohol v/ Eyrun Thune.

Vi vil legge opp til korte innlegg og tid til refleksjoner og diskusjoner.

Tid: 26.10.2021, kl. 09.00 – 15.00

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Kursavgift: kr. 920.

Påmelding innen: 08.10.21

Vil du vite mer kan du kontakte Hasle Løchen.

Hasle Løchen treffer du på  hasle@akan.no eller på telefon 22 40 28 00 og mobil 90 62 09 19.

 

Back To Top